Batida Brasil cocktail
PrinteazaBatida Brasil cocktail
Bază alcoolica – Cachaga
Pahar – tumbler mijlociu
Categorie – Cachaga drinks
Decoraţiune – fructe, cireşe roşii şi paie
Se serveste la orice oră
Ingrediente
Versiunea originală
- 40 g Cachaga
- 40 g suc de Passiflora
- 10 g suc de lămâie
- o lingură de frişca
- câteva picături de concentrat de tamarin
Versiunea europeană
- 3/10 Batida de cocco
- 3/10 Cachaga
- 4/10 lapte de cocos
- o lingură de frişca
Din cele două versiuni, cea mai cerută în lume este cea europeană.
PREPARARE. Versiunea originalăse pun toate ingredientele, cu gheaţă pisată, în blender şi se centrifughează la viteză mare timp de câteva secunde. Se toarnă în paharul tumbler şi se decorează cu cireşele roşii, paiele şi fructul de Passiflora sau cu o felie de lămâie.
Versiunea europeanăse amestecă în shaker toate ingredientele şi se toarnă, filtrate, în paharul tumbler umplut cu gheaţă pisată. Se decorează cu cireşe roşii şi cu paie. în amândouă cazurile, cocktailul trebuie întotdeauna completat prin adăugarea de sucuri, concentrate sau obţinute prin centrifugarea fructelor proaspete şi. la dorinţă, cu fructele tăiate’felii.
N-am mai auzit de un astfeld e cocktail
Nici eu, dar pare interesant
Hmm, foarte interesanta aceasta reteta de cocktail. Sigur o sa o incerc.