Batoane de cartofi

Printeaza

Batoane de cartofi din: cartofi, faina, patrunjel, faina, pesmet, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 300 g cartofi
  • 100 g făină
  • pătrunjel verde
  • făină
  • pesmet pentru învelit
  • ulei sau margarină pentru prăjit
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Batoane de cartofi: Cartofii se curăţă, se fierb în apă cu sare. Când sunt fierţi se scurg şi se frământă un aluat din cartofi cu 100 g făină, puţină margarină, sare, piper, pătrunjel verde.

Se formează ba­toane, se tăvălesc în făină, pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie

Carnați cu Condimente – Secrete din Bucătărie din: carne de porc, carne de vita, slanina tocata, usturoi, sare, piper, boia de ardei, vin rosu, mare de carnati.   Ingrediente: 1 kg carne de porc tocată 1/2 kg carne de vită tocată 200 g slănină tocată 4 căței de usturoi, pisat 2 lingurițe sare 1 linguriță […]

Clatite cu legume – reteta pentru diabetici

Clatite cu legume – reteta pentru diabetici din: oua, faina, lapte, ulei, sare, ardei grasi, ceapa, dovlecei, morcovi, sare, piper, patrunjel. Reteta pentru diabetici. Diabetul de tip 1 apare atunci când pancreasul nu produce suficient insulină, un hormon care reglează nivelul zahărului din sânge. Persoanele cu diabet de tip 1 trebuie să își administreze insulină […]

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • include5ss

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.