Batoane crocante cu mozzarella
PrinteazaO reteta batoane crocante cu mozzarella din: faina, pesmet, oua, lapte, mozzarella si ulei.
- 50 grame faina
- 200 grame pesmet
- 2 oua
- 10 ml lapte
- 450 grame mozzarellla taiata in fasii groase
- 200 ml ulei
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca ouale si laptele. In boluri separate pune faina si pesmetul. Tavaleste batoanele de mozzarella prin faina, prin amestecul cu ou si apoi prin pesmet. Mai tavaleste prin oua si psmet.
Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga batoanele de mozzarella. Lasa pe foc timp de 1 – 3 minute pe fiecare parte. Scurge apoi pe servete din hartie. Batoanele crocante cu mozzarella se servesc cu sos de usturoi sau sos picant de tomate.
Batoane crocante cu mozzarella
Pofta buna!