Batoane cu fructe uscate si cereale

Printeaza

Batoane cu fructe uscate si cereale din: unt, zahar, miere, banane, musli, fulgi de orez, stafide, nuci, migdale.

Ingrediente:Batoane_cu_fructe_uscate_si_cereale

  • 4 linguri unt
  • 50 g zahar brun
  • 50 g miere
  • 245 g amestec fulgi de migdale si miere
  • 3 banane
  • 25 fulgi de orez
  • 25 g muşli
  • 150 g amestec stafide, nuci, caise uscate

 

Mod de preparare:

Se amestecă fulgii cu migdale si miere cu stafidele, nucile, caisele uscate, muşli şi fulgii de orez cu bananele zdrobite.

Untul se pune la topit cu zahărul şi mierea si, când ajunge la punctul de fierbere, se micşorează focul şi se lasă două minute să fiarbă. Apoi amestecul fiert cu unt se pune peste cel cu fructe uscate şi cereale şi se omogenizează.

Se pregăteşte o tavă cu hârtie de copt şi se aşază compoziţia bine presată. Se dă la cuptor 20 de minute, apoi se scoate şi se aşteaptă 15 minute înainte de a tăia prăjitura.

Batoane cu fructe uscate si cereale

Batoane_cu_fructe_uscate_si_cereale

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.