Batoane cu musli si alune

Printeaza

Batoane cu musli si alune din: miere, unt de arahide, unt, mere, musli, alune, faina, nuca de cocos, stafide, sos de mere, esenta vanilie, scortisoara.

Ingrediente:Batoane cu musli si alune

  • 3/4 ceasca de miere
  • 3/4 ceasca unt de arahide
  • 2 linguri de unt
  • 1 cana mere, curatate si tocate
  • 3 cesti musli
  • 1/2 cana alune tocate
  • 1 cana faina
  • 3/4 cana de nuca de cocos
  • 1/4 ceasca de stafide
  • 1/4 ceasca sos de mere
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 1 lingurita de scortisoara

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 180C.

Ungeti cu ulei o tava. Adauga miere, unt de arahide, unt si mere intr-o cratita si se incalzesc la foc foarte mic pana se moaie. Opriti apoi focul.

Adaugati intr-un castron mare, combinati cu musli, alune, faina, alune, nuca de cocos, stafide, sos de mere, vanilie si scortisoara. Se amesteca pana la omogenizare.

Raspanditi in tava si coaceti aproximativ 10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.