Batoane pentru tuica

Printeaza

Batoane pentru tuica din: faina, cascaval, smantana, zahar, sare.

Ingrediente:Batoane pentru tuica

  • 125 g făină
  • 100 gcaşcaval ras
  • 5 linguri smântână
  • un vârf de cuţit zahăr
  • sare

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se pune faina pe masa de aluat şi în ea se încorporează toate alimentele indicate mai sus.

Se frământă bine, se întinde o foaie, se taie fâşii şi se răsucesc ca buclele.

Se aşează în tavă şi se pune tava la cuptor, la foc potrivit, pentru zece minute, să se coacă şi să capete o culoare aurie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.