Batoane raw vegane cu susan

Printeaza

Batoane raw vegane cu susan din: seminte de susan, fulgi de nuca de cocos, fulgi de ovaz, miere, ulei de cocos, sare.

Ingrediente:Batoane_raw_vegane_cu_susan

  • 2 căni seminţe de susan
  • 1/2 cană fulgi de nucă de cocos
  • 1/2 cană fulgi de ovăz
  • 1/2 cană pastă de susan (tahini)
  • 1/3 cană miere
  • 1/4 cană ulei de cocos presat la rece
  • 1 praf de sare

 

Mod de preparare:

Amesteci seminţele de susan, fulgii de nucă de cocos, fulgii de ovăz măcinaţi în blender şi un praf de sare.

Intr-un alt castron, amesteci pasta din seminţe de susan (tahini), mierea şi uleiul de cocos presat la rece.

Torni acest amestec peste cel uscat şi combini bine totul, cu o spatulă.

Presezi compoziţia obţinută, într-o tavă lungă (30 cm) de chec, pe care ai tapetat-o cu folie alimentară.

Păstrezi vasul în frigider până a doua zi.

Tai batoane pe care le poţi ambala individual şi le menţii în frigider până le consumi.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Tort raw vegan cu ananas

Tort raw vegan cu ananas

Tort raw vegan cu ananas din: migdale, curmale, afine, caju, ananas, vanilie, miere, ulei de cocos. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate 100 g curmale uscate fără sâmburi 30 g afine Crema: 200 g caju hidratat 200 g ananas 1 păstaie vanilie 50 g ulei de cocos topit la bain mărie 90 g miere 1 vârf […]

 

Parfait raw vegan

Parfait raw vegan

Parfait raw vegan din: unt de cacao, curmale, sare, faina de caju, lamaie, banane. Ingrediente: 250 g curmale 100 g unt de cacao sare 200 g făină de caju 1 linguriţă de zeamă de lămâie 200 g banane   Mod de preparare: Intr-un vas de inox cu baza groasă, pe foc mic sau în bain-mare, […]

 

Tort raw vegan cu visine

Tort raw vegan cu visine

Tort raw vegan cu visine din: migdale, cacao, ovaz, unt de cocos, sirop de artar, vanilie, caju, visine, ciocolata. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate peste noapte şi decojite 1 lingură cacao organică 50 g fulgi de ovăz 25 ml unt de cocos topit şi răcit sirop de arţar după gust 1 linguriţă extract de […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.