Tort raw vegan cu ananas din: migdale, curmale, afine, caju, ananas, vanilie, miere, ulei de cocos. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate 100 g curmale uscate fără sâmburi 30 g afine Crema: 200 g caju hidratat 200 g ananas 1 păstaie vanilie 50 g ulei de cocos topit la bain mărie 90 g miere 1 vârf […]
Parfait raw vegan din: unt de cacao, curmale, sare, faina de caju, lamaie, banane. Ingrediente: 250 g curmale 100 g unt de cacao sare 200 g făină de caju 1 linguriţă de zeamă de lămâie 200 g banane Mod de preparare: Intr-un vas de inox cu baza groasă, pe foc mic sau în bain-mare, […]
Tort raw vegan cu visine din: migdale, cacao, ovaz, unt de cocos, sirop de artar, vanilie, caju, visine, ciocolata. Ingrediente: Blat: 100 g migdale hidratate peste noapte şi decojite 1 lingură cacao organică 50 g fulgi de ovăz 25 ml unt de cocos topit şi răcit sirop de arţar după gust 1 linguriţă extract de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.