Batoane cu scorţişoară şi stafide

Printeaza

Batoane cu scorţişoară şi stafideSe încinge cuptorul la 160° C/ gaz 4. Se pun într-o crăticioară, la foc mic, 140 g de unt, 140 g de zahăr fin, 2 linguri de miere şi 1 linguriţă de scorţişoară măcinată.

După ce s-au topit, se răstoarnă 175 g de ovăz şi 75 g de stafide şi se amestecă până se omogenizează.

Se îndeasă amestecul într-o tavă de copt cu latura de 20cm, unsă şi tapetată cu hârtie de copt, şi se coace 35-40 de minute.

Se scoate din cuptor şi se lasă până se răceşte tava. Se taie în 16 pătrate.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.