Baton de hamsii

Printeaza

Baton de hamsii

Ingrediente:Baton de hamsii

  • 500 g hamsii sărate
  • 2 căni făină
  • 1 pachet margarină
  • 5 linguri apă
  • 2 linguri oţet
  • 1-2 ouă pentru uns

 

Mod de preparare:

Faci aluatul din făină, margarină, apă şi oţet. Este bine să-l prepari cu o zi înainte şi să-l ţii la rece. Intinzi o foaie de circa 3 mm grosime şi tai cu rola sau cuţitul batoane de 1,5 cm lăţime şi lungimea cât peştele.

Hamsiile le desărezi puţin, le scoţi capul şi intestinele. Aşezi peştii pe batonul de aluat uns în prealabil cu ou bătut. Le poţi unge şi pe deasupra, apoi le dai la cuptor pană se rumenesc.

Baton de hamsii

Baton de hamsii

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.