Limonada cu zahar brun si menta din: apa, zahar brun, limete, frunze de menta si gheata. Ingrediente: 6 cani de apa 1 cana de zahar brun 6 limete 12 frunze proaspete de menta 2 cesti cuburi de gheata Mod de preparare: Adaugati apa intr-un pahar mare. Apoi se adauga zahar brun, sucul…
Read more »
Intr-o cana mare pune 2 plicuri de ceai de iasomie si toarna deasupra apa clocotinda. Lasa la infuzat 5 minute, indeparteaza plicurile de ceai, adauga 2 linguri zahar tos si amesteca pentru a se dizolva. Lasa sa se raceasca si apoi da la rece. Combina apoi cu 450 ml suc proaspat de mere, zeama de…
Read more »
Suc de dovleac din: dovleac, scortisoara, anason, cuisoare, suc de mere, suc de portocale, miere, zahar si pudra de scortisoara. Ingrediente: 2 felii dovleac 1 baton scortisoara 1 anason stelat 3 cuisoare 250ml suc de mere 150ml suc de portocale 1-1/2 lingurite miere 2 linguri zahar 1/2 lingurita pudra scortisoara, pentru garnisire Mod…
Read more »
Suc de ghimbir cu limeta din: ghimbir, apa, suc de limeta, zahar, gheata si menta. Ingrediente: 1/2 kg ghimbir apa 1/2 cana suc de limeta 1 cana zahar cuburi de gheata si menta penstru servire Mod de preparare: Curatati ghimbirul. Tocati marunt. Amestecati cu apa si strecurati bine. Repetati de 3…
Read more »
Juice de portocale din: ananas, portocale, lamaie, apa plata, miere si frunze de menta. Ingrediente: 1/2 ananas proaspat 2 portocale 1 lamaie 1 l apa plata 3 linguri miere (sau zahar brun) frunze de menta proaspata Mod de preparare: Cureti ananasul de coaja, il tai cuburi, il pasezi in blender, apoi il asezi intr-o…
Read more »
Se scot samburii de la 2 pepeni galbeni, se decojesc si se paseaza. Se inglobeaza 4 linguri zahar pudra, 300 ml de suc de lamaie si 100 ml suc de portocale. Se oarna intr-un bol si se completeaza cu 500 ml apa minerala. Se adauga bile de pepene galben si se da 2 ore la…
Read more »