O reteta simpla si delicioasa de bautura racoritoare cu grapefruit rosu si struguri din: grapefruit rosu, struguri negri, suc de struguri si iaurt natural. Un suc acidulat, cu bucăţi de struguri şi grapefruit proaspăt, poate constitui cel mai bun început pentru o zi. Il puteţi consuma simplu sau cu iaurt. Ingrediente: 1 grepfrut roşu 125 […]
Băutură răcoritoare de zmeură
O reeta simpla de bautura racoritoare de zmeura din: zmeura, zahar, apa, vin si rom sau coniac. Ingrediente: 500 g zmeură 500 g zahăr 1,5 l apă 500 ml vin 30 ml rom sau coniac Mod de preparare: Fierbeţi apa cu zahărul, până când acesta se dizolvă. Spălaţi zmeura în strecurătoare, sub jet […]
Bautura revigoranta
Bautura revigoranta din: ou, miere, rachiu, whiskey, cardamom. Ingrediente: 2 gălbenuşuri proaspete 2 linguri miere 100 ml rachiu dublu distilat de fructe (se poate înlocui cu whiskey) 5 seminţe de cardamom Mod de preparare: Măcinaţi cât mai fin seminţele şi amestecaţi pulberea cu mierea şi gălbenuşurile bătute. Când amestecul este omogen turnaţi în el […]
Reteta zilei: Suc de portocale cu ananas
Suc de portocale cu ananas din: portocale, ananas, morcovi baby. Ingrediente Suc de portocale cu ananas: 4 portocale 1/2 ananas 1 cană de morcovi baby Mod de preparare Suc de portocale cu ananas: Curatati portocalele si ananasul. La fel si morcovii. Asezati in storcatorul de fructe si stoarceti pana obtineti suc. Se toarnă în pahare, […]
Reteta zilei: Suc de pepene
Suc de pepene din: pepene verde, apa minerala, suc de pere, busuioc. Ingrediente: 1/2 pepene verde fără semințe 2 cani de apa minerala 3/4 ceasca de suc de pere 1/4 ceasca frunze de busuioc proaspăt Mod de preparare: Procesati pepenele la blender, strecurati printr-o strecuratoare cu ochiuri mici, se toarnă sucul de pepene […]
Reteta zilei: Suc de mango cu aloe vera
Suc de mango cu aloe vera din: mango, chefir, lapte batut, miere, ulei de cocos, suc de aloe vera. Ingrediente: 2 mango 2 cesti de chefir sau lapte batut 2 linguri de miere 2 linguri ulei de cocos 1/4 ceasca suc de Aloe Vera Mod de preparare: Taiati partea de sus si de […]