Bavareza de caise

Printeaza

Bavareza de caise

Ingrediente:Bavareza de caise

  • 250 g caise
  • 200 g zahăr
  • 12 g gelatină
  • 300 g frişcă

 

Mod de preparare:

Se aleg caise foarte coapte şi se dau prin sită. Se pun să fiarbă cu zahărul pînă se obţine o marmeladă. Se ia de pe foc şi se adaugă gelatina (muiată, în apă rece).

Se adaugă frişcă bătută şi se amestecă bine. Se toarnă compoziţia în formă de bavarez şi se dă la rece pentru a se întări (1 — 2 ore).

Se cufundă apoi forma o clipă în apă fierbinte, pentru a răsturna uşor conţinutul pe o farfurie.

Cine doreşte garni­seşte şi umple cu frişcă bătută golul din mijlocul prepa­ratului.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.