Bavaroaza cu lamaie

Printeaza

Bavaroaza cu lamaie din: agar-agar, lapte vegetal, ulei esential de lamaie, zahar de mesteacan.

Ingrediente:Bavaroaza cu lamaie

  • 2 g agar-agar
  • 500 ml lapte vegetal (la alegere)
  • 5 picături de ulei esenţial de lămâie
  • 4 linguri zahăr de mesteacăn

 

Mod de preparare:

Puneţi zahărul într-o cratiţă şi turnaţi peste el picăturile de ulei esenţial.

Adăugaţi laptele şi agar-agar, amestecaţi, daţi în clocot, apoi, faceţi focul mic şi fierbeţi 1 minut, amestecând întruna.

Turnaţi în pahare de sticlă, lăsaţi să se răcească şi ţineţi cel puţin 2 ore la frigider.

In momentul servirii, treceţi conţinutul paharului în farfurie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.