Rețetă delicioasă de Biban de Mare la cuptor din: fileuri de biban de mare, lamai, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, frunze de patrunjel. Ingrediente: 4 fileuri de biban de mare proaspete 2 lămâi 2 linguri de ulei de măsline 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 linguriță de cimbru uscat Sare și piper […]
Beignete Cardinal
PrinteazaBeignete Cardinal din: peste, smantana, cartofi, unt, oua, ciuperci, sare, piper, nucsoara, faina, oua, pesmet, ulei si patrunjel verde.
Ingrediente:
- 600 g peste – morun, cod, calcan, salau, merluciu
- 100 ml smantana
- 150 g cartofi
- 20 g unt
- 2 oua
- 1 ciuperci
- sare
- piper alb
- nucsoara
pentru prajit:
- 3 linguri faina
- 2 oua
- 4 linguri pesmet
- ulei
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano
Pappardelle cu sos cremos de branza Pecorino Romano din: pappardalle, branza pecotino romano, smantana, usturoi, unt, sare, piper, frunze de busuioc. Ingrediente: 350g de pappardelle sau fettuccine proaspete sau uscate 150g branza Pecorino Romano, rasă 1 cană de smântână lichidă 2 căței de usturoi, mărunțiți fin 2 linguri de unt Sare și piper negru […]