Berbec cu varză dulce

Printeaza

Berbec cu varză dulce

Ingrediente:Berbec cu varză dulce

  • 1,400 kg carne de berbec
  • sare
  • piper
  • 300 g roşii
  • 100 g ulei
  • cimbru
  • 1,500kg varză dulce
  • 4 ardei graşi
  • 1 ceapă
  • 1 pahar vin
  • 300 g cartofi

 

Mod de preparare:

Varza se taie bucăţi şi se pune într-o tavă adincă cu sare, piper, ardeii şi cartofii tăiaţi.

Carnea se spală bine, se dă puţină sare şi piper şi se pune bucata întreagă pe varză.

Alături de carne se pun roşiile curăţate şi tăiate, cimbrul, vinul şi uleiul şi se dă la cuptor moderat 1/2 oră.

Se aşază pe un platou cu carnea tăiată felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.