Berbec cu dovlecei

Printeaza

Berbec cu dovlecei din: carne de berbec, untura, ceapa, faina, bulion de rosii, dovlecei, rosii.

 

Ingrediente:

  • 1 kg carne berbec
  • 1 lingură untură
  • 2 cepe
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură bulion de roşii
  • 25 dovlecei mici
  • 6 roşii

Mod de preparare:

Berbec cu dovlecei: Tăiem carnea în bucăţi de mărime po­trivită şi o prăjim în puţină untură, cu o ceapă tăiată mărunt.

Cand carnea a început să se prăjească, adăugăm o lin­gură de făină şi una de bulion de roşii sau zeamă de roşii. Adăugăm sare, pi­per şi un polonic de apă calda. Lăsăm să fiarbă încet.

Curăţăm 25 dovlecei mici şi ii punem în cratiţa cu carne. Lăsăm să fiarbă aco­perit la foc viu.

Tăiem patru roşii şi le punem deasu­pra. Presărăm pătrunjel verde şi dăm la cuptor sau lăsăm pe plită pană scade.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.