Berbecut in patrunjel

Printeaza

Berbecut in patrunjel din: pulpa de berbecut, paine, ceapa, patrunjel, usturoi, lapte, ulei, sare, piper, coriandru, rozmarin, cimbru, otet.

Ingrediente:Berbecut_in_patrunjel

  • 800 g pulpă de berbecuţ
  • 6-7 felii de pâine
  • 1 ceapă mare
  • 2 legături de pătrunjel verde
  • 4 căţei de usturoi
  • lapte
  • ulei
  • sare
  • piper
  • coriandru
  • rozmarin
  • cimbru
  • oţet

 

Mod de preparare:

Pulpa de berbecuţ, tăiată felii şî bătută cu ciocanul de carne, se lasă la marinat de pe o zi pe alta. Marinata se face din oţet, apă, ceapă felii şi condimente (cimbru, coriandru, rozmarin, piper boabe).

Pune feliile de pâine la înmuiat în lapte. Stoarce-le şi pune-le într-un castron. Adaugă sare, piper (după gust) şi pătrunjelul tăiat mărunt.

Toarnă încet-încet uleiul şi amestecă exact ca la maioneză. Compoziţia nu trebuie să fie prea moale! La final, adaugă usturoiul pisat şi continuă să amesteci. întinde compoziţia obţinută pe feliile de carne.

Tapetează tava cu hârtie de copt, aşază carnea în tavă, pe partea gata unsă. Acoperă acum şi cealaltă parte cu compoziţia respectivă.

Dă tava la cuptor, la foc mic, pentru vreo 20 de minute.

Berbecut in patrunjel

Berbecut_in_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.