Berbecut cu legume

Printeaza

Berbecut cu legume din: berbecut, ceapa, mazare, prag de maghiran, margarina, faina, sare si boia dulce.

Ingrediente:

  • 2-3 felii de berbecut
  • 1 ceapa
  • 1 ceasca mazare (din conserva sau congelata)
  • 1/4 l zeama in care a fiert mazarea
  • 1 lingurita praf de maghiran
  • 1 lingura margarina sau ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • 1 lingurita boia dulce

 

Mod de preparare:

Berbecut cu legume: Cureţi ceapa şi fierbi mază­rea (dacă foloseşti din cea congelată). Pui legumele şi carnea în cratiţă, presari sare şi măghiran şi înăbuşi 40-50 de minute, până devin frage­de.

Apoi dizolvi făina cu 2-3 linguri de zeamă de la carne şi rfîazăre şi adaugi şi boiaua.

Torni peste carne, în cratiţă şi mai laşi să deq 2-3 cloco­te.

Când e gata, scoţi câte o bucată de carne în farfurie şi lână ea pui câteva linguri de  sos cu mazăre.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pui cu Susan la Air Fryer

Pui cu Susan la Air Fryer – o rețetă modernă care combină gustul delicios al puiului crocant cu beneficiile gătitului sănătos. Air fryer-ul folosește aerul cald pentru a găti alimentele, reducând semnificativ cantitatea de ulei necesară și, implicit, aportul de calorii. Susanul adaugă nu doar un strat crocant, ci și o aromă distinctă și beneficii […]

Secară cu Zucchini și Parmezan

Secară cu Zucchini și Parmezan: Un Deliciu Nutritiv și Sățios – un preparat sănătos și delicios, ideal pentru o masă echilibrată și nutritivă. Această rețetă combină cerealele integrale cu legumele proaspete și parmezanul aromat, oferind un gust bogat și o textură plăcută. Este perfectă pentru cei care doresc să își diversifice dieta cu preparate sănătoase […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.