sucul de la o jumătate de lămâie galbenă sau de la o jumătate de lămâie verde
2 linguri de suc sau pulpă de Passiflora
Mod de preparare:
Apare în anii ’50, în Caraibi. Reţeta de bază originală prevedea folosirea romului alb şi a lichiorului de rom, acesta din urmă fiind foarte aromat şi dulce din cauză că era ţinut la învechit în butoaiele care fuseseră de Sherry Cream.
Răspândindu-se, mai târziu, în Statele Unite, lista de ingrediente a suferit unele modificări, înlocuindu-se lichiorul de rom cu brandy care era mai sec.
Preparat în acest fel. rămâne în continuare o băutură care potoleşte setea pe toată durata serii.
Preparare.
Se pun toate ingredientele împreună cu gheaţa sfărâmată în blender şi se amestecă la viteza cea mai mare.
Se toarnă în paharul old fashioned şi se decorează cu felia de Passiflora şi cu câteva paie.
Bulldog Cocktail Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – gin Pahar – tumbler mijlociu Categorie – Gin drinks Decoraţiune – ştir Se serveste la orice oră Ingrediente: GingerAle 4-6 ci gin sucul de la jumătate de portocală Bulldog, apărut în Stale Unite, este o băutură foarte bună pentru potolit setea, poate fi consumat la […]
Buck’s Fizz Cocktail Calitate – slab alcoolizat Bază alcoolică – nici una Pahar – flute Categorie – Wine drinks Decoraţiune – fără Se serveste la orice ora Ingrediente: 6/10 şampanie 4/10 suc de portocale Acest excelent Sparking a apărut în Statele Unite, în anii ’30. Denumirea englezească provine de la cuvântul buckskin […]
Imi plac cocktailurile cu rom, o sa incerc si eu reteta asta.
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi plac cocktailurile cu rom, o sa incerc si eu reteta asta.