Betisoare cu nuca

Printeaza

Betisoare cu nuca din: faina, unt, zahar, oua, praf de copt, gem de caise, nuca.

Ingrediente:Betisoare_cu_nuca

  • 350 g faina
  • 100 g unt
  • 250 g zahar
  • oua
  • 1 praf de copt
  • 200 g gem de caise
  • 150 g nuca

 

Mod de preparare:

Amesteci faina cu praful de copt, untul, 100 g de zahăr, trei galbenuşuri şi framanti până obţii un aluat vartos, dar elastic.

Il întinzi într-o foaie subţire de 5 mm pe care o aşezi într-o tava unsă şi tapetată.

Amesteci gemul cu nuca macinată si întinzi peste foaia de aluat. Introduci la cuptor 20 de minute.

Betisoare cu nuca

Betisoare_cu_nuca

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.