Bezele albe

Printeaza

Bezele albe din: albus, zahar, sare.

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 250 g zahăr tos
  • un praf sare

 

 

Mod de preparare:

Bezele albe:  bat albuşurile cu un praf de sare. In momentul în care începe spuma să se formeze, se adaugă zahărul puţin câte puţin.

Când spuma a devenit lucioasă şi nu cade de pe vas, se pune într-un poş. eliberează mici cantităţi de spumă în tava de copt tapetată cu hârtie.

coc 60 de minute, la foc mic. Se dezlipesc de pe hârtie imediat ce sunt gata.

 

Pofta buna!

 

 

Cataplasma cu Varză pentru Inflamații

Cataplasma cu Varză pentru Inflamații – Remediul Natural Perfect: Rețetă, Beneficii și Mod de Aplicare. Este un remediu natural extrem de eficient, folosit de secole pentru calmarea inflamațiilor, durerilor articulare și chiar a afecțiunilor cutanate. Frunzele de varză conțin compuși antiinflamatori și antioxidanți care ajută la reducerea umflăturilor, a durerilor și a disconfortului asociat cu […]

Wrap cu Legume Grill și Hummus

Wrap cu Legume Grill și Hummus – O Rețetă Sănătoasă și Sățioasă: o alegere excelentă pentru cei care caută o masă rapidă și plină de arome. Wrapurile sunt versatile și pot fi adaptate după gustul fiecăruia, fiind ideale pentru un prânz la birou, o cină ușoară sau chiar o gustare înainte de antrenament. Pe lângă […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.