Bezele umplute din: bezele, sos de ciocolata, alune. Ingrediente: sos de ciocolată – circa 250 g 40 bezele simple – de cumpărat 100 g alune de pădure rumenite şi tocate Mod de preparare: Unge o minibezea cu o lingură de sos, înmoaie In alune şi lipeşte deasupra altâ bezea. Repetă procedeul cu toată […]
Bezele simple colorate din: oua, zahar, lamaie, colorant. Ingrediente: 4 albuşuri 1 praf de sare 160 g zahăr pudră 300 g zahăr pudră apă 2 linguri zeamă de lămâie colorant alimentar Mod de preparare: Baţi albuşurile cu sarea, apoi adaugi treptat zahărul pudră şi continui să mixezi. Trebuie să obţii o spumă densă. Pe […]
Bezele savuroase din: oua, zahar, lamaie, apa, sare. Ingrediente: 4 albuşuri 1 praf de sare 160 g zahăr pudră 300 g zahăr pudră apă 2 linguri zeamă de lămâie Mod de preparare: Baţi albuşurile cu sarea, apoi adaugi treptat zahărul pudră şi continui să mixezi. Trebuie să obţii o spumă densă. Pe o tavă […]
Bezele cu nuca de cocos din: albus de ou, zahar, esenta de vanilie, nuca de cocos, colorant. Ingrediente: 4 albusuri de ou 1 cana zahăr ½ linguriță esenta de vanilie 1 ceasca nucă de cocos mărunțită colorant alimentar Mod de preparare: Bateti albușurile de ou. Se incorporeaza zahărul putin cate putin și continuați […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.