Bezele Aromate cu Cafea din: albusuri de ou, zahar fin, cafea instant, otet alb, amidon de porumb. Bezelele cu cafea sunt un desert sofisticat și ușor, perfect pentru a încheia o masă specială sau pentru a acompania o ceașcă de cafea. Adăugarea de extract de cafea sau de cafea instantă măcinată transformă albușurile de ou […]
Bezele cu cocos pe foaie de napolitana
PrinteazaBezele cu cocos pe foaie de napolitana din: oua, zahar, nuca de cocos, oţet sau zeamă de lămâie, rondele din foaie de napolitană.
Ingrediente:
- 5 albuşuri
- 400 g zahăr
- 100 g nucă de cocos
- 2 linguri oţet sau zeamă de lămâie
- 1 pachet rondele din foaie de napolitană
Mod de preparare:
Baţi albuşurile spumă tare, apoi adaugi zahărul lingură cu lingură şi baţi în continuare până când se dizolvă zahărul şi obţii o bezea lucioasă.
Dacă vei bate spuma într-un vas aşezat la bain-marie, zahărul se va topi mai repede.
In timp ce baţi albuşurile cu zahărul, torni treptat oţetul sau zeama de lămâie care contribuie atât la dizolvarea zahărului, cât şi la obţinerea unei spume mai ferme.
Presari pe suprafaţa spumei câte 1 lingură nucă de cocos şi amesteci uşor, de jos în sus,-până încorporezi toată cantitatea. Tapetezi o tavă mare cu hârtie de copt.
Pui câte o linguriţă cu spumă pe fiecare rondelă de napolitană şi le aşezi în tavă.
Le coci 20 de minute, la foc mic (120°-140°C). Spre sfârşitul coacerii, poţi să deschizi puţin uşa cuptorului, ca să se usuce bezelele.
Bezele cu cocos pe foaie de napolitana
Pofta buna!
Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos
Rețetă delicioasă de Bezele cu Nucă de Cocos din: albusuri de ou, zahar, nuca de cocos, esenta de vanilie, sare. Dacă ești în căutarea unei gustări dulci, crocante și cu un aertropical, atunci această rețetă de bezele cu nucă de cocos este exact ceea ce ai nevoie! Am incorporat nucă de cocos rasă în amestecul […]
Pofta buna!