Bezele cu capsuni

Printeaza

Bezele cu capsuni din: oua, fructoza, capsuni.

Ingrediente:Bezele_cu_capsuni

  • 3 oua
  • 70 g fructoza
  • 50 g capsuni

pentru decor:

  • capsuni proaspete

 

Mod de preparare:

Se separă albuşurile de găl-benuşuri. Atenţie! Niciun strop de gălbenuş nu trebuie să se strecoare în albuş. Albuşurile obţinute se bat cu mixerul până se transformă în spumă. Se adaugă fructoza şi se mixează în continuare până când fructoza se topeşte, iar compoziţia este atât de densă încât nu curge.

Fierbeţi apă într-o oală, iar cu o lingură puneţi cu gri-jă bezelele pe care le opăriţi 4 secunde pe o parte, 3-4 secunde pe partea cealaltă.

Se pasează căpşunile şi se trec printr-o sită, astfel încât toate seminţele să fie eliminate şi să se obţină un sos gros. Bezelele se acoperă cu un strat generos de sos, apoi se decorează cu jumătăţi de , căpşuni proaspete.

Bezele cu capsuni

Bezele_cu_capsuni

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.