Bezele cu capsuni
PrinteazaBezele cu capsuni din: oua, fructoza, capsuni.
- 3 oua
- 70 g fructoza
- 50 g capsuni
pentru decor:
- capsuni proaspete
Mod de preparare:
Se separă albuşurile de găl-benuşuri. Atenţie! Niciun strop de gălbenuş nu trebuie să se strecoare în albuş. Albuşurile obţinute se bat cu mixerul până se transformă în spumă. Se adaugă fructoza şi se mixează în continuare până când fructoza se topeşte, iar compoziţia este atât de densă încât nu curge.
Fierbeţi apă într-o oală, iar cu o lingură puneţi cu gri-jă bezelele pe care le opăriţi 4 secunde pe o parte, 3-4 secunde pe partea cealaltă.
Se pasează căpşunile şi se trec printr-o sită, astfel încât toate seminţele să fie eliminate şi să se obţină un sos gros. Bezelele se acoperă cu un strat generos de sos, apoi se decorează cu jumătăţi de , căpşuni proaspete.
Bezele cu capsuni
Pofta buna!