Bezele cu frisca si zmeura

Printeaza

Bezele cu frisca si zmeura din: zmeura, otet, albusuri, zahar tos, colorant alimentar, frisca.

Ingrediente:Bezele_cu_frisca_si_zmeura

  • 100 g zmeura
  • 1 lingurita otet alb
  • 3 albusuri
  • 150 g zahar tos
  • cateva picaturi de colorant alimentar roz – optonal

pentru umplutura:

  • frisca

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 1/1 00°C. într-un bol pune zmeura şi oţetul şi mărunţeşte pentru a obţine un piure omogen. Cu ajutorul telului electric bate albuşurile spumă, până când îşi dublează volumul şi ormează vârfuri ascuţite.

Cu telul în funcţiune adaugă câte 1 lingură de zahăr, până când încorporezi toată cantitatea şi spuma devine lucioasă. Adaugă piureul de fructe şi combină.

Adaugă colorantul dacă foloseşti. Tapetează tava de copt cu! hârtie şi toarnă cu cornetul cu ştuţ în formă de stea 16 bezele.

Dă la cuptor 2 ore,  până când se usucă şi se  desprind cu uşurinţă de hârtie. Lasă să se răcească minim 1 oră.

Pentru a servi bate frişca spumă şi unge şi lipeşte câte 2 bezele.

Bezele cu frisca si zmeura

Bezele_cu_frisca_si_zmeura

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.