Bezele cu mandarine

Printeaza

Bezele cu mandarine din: zahar, albus, smantana, mandarine.

Ingrediente:Bezele cu mandarine

  • 7 albuşuri
  • 500 g zahăr pudră
  • 1 pliculeţ zahăr vanilat
  • 400 g smântână pentru frişcă
  • 2-3 linguri zahăr
  • 4-5 mandarine feliate

 

Mod de preparare:

Combini albuşurile cu zahărul pudră şi aşezi vasul pe foc. Amesteci să se topească zahărul, dai vasul deoparte şi mixezi până când obţii o spumă tare.

Incorporezi zahărul vanilat şi, cu un poş faci forme într-o tavă în care ai aşezat hârtie de copt. Coci bezelele aproximativ 2 ore, cu uşa cuptorului întredeschisă.

Le scoţi şi le laşi la răcit.

Baţi frişca cu zahărul până când obţii o cremă tare, apoi întinzi puţin din ea pe o bezea, aşezi câte o feliuţă de mandarină şi acoperi cu o altă bezea.

Procedezi astfel până când termini ingredientele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.