Bezele cu mandarine
PrinteazaBezele cu mandarine din: zahar, albus, smantana, mandarine.
- 7 albuşuri
- 500 g zahăr pudră
- 1 pliculeţ zahăr vanilat
- 400 g smântână pentru frişcă
- 2-3 linguri zahăr
- 4-5 mandarine feliate
Mod de preparare:
Combini albuşurile cu zahărul pudră şi aşezi vasul pe foc. Amesteci să se topească zahărul, dai vasul deoparte şi mixezi până când obţii o spumă tare.
Incorporezi zahărul vanilat şi, cu un poş faci forme într-o tavă în care ai aşezat hârtie de copt. Coci bezelele aproximativ 2 ore, cu uşa cuptorului întredeschisă.
Le scoţi şi le laşi la răcit.
Baţi frişca cu zahărul până când obţii o cremă tare, apoi întinzi puţin din ea pe o bezea, aşezi câte o feliuţă de mandarină şi acoperi cu o altă bezea.
Procedezi astfel până când termini ingredientele.
Pofta buna!