Bezele cu zmeura
PrinteazaO reteta delicioasa de bezele cu: zmeura, oua, zahar, zahar vanilat, ricotta.
- 4 albuşuri
- 250 g zahăr
- un plic zahăr vanilat
- esenţă de zmeură
Ingrediente cremă:
- 200 g cremă de brânză ricotta
- 4 gălbenuşuri
- 200 g zahăr
- 400 g zmeură proaspătă
Mod de preparare:
Se bat albuşurile spumă şi se adaugă treptat zahărul şi zahărul vanilat. Esenţa se adaugă la sfârşit. Bezelele se toarnă în tava tapetată cu hârtie de copt şi se bagă în cuptor.
Pentru început, se coc cu uşa întredeschisă, iar după ce au făcut pojghiţă, se coc cu uşa închisă.
Gălbenuşurile se freacă cu zahărul şi se adaugă crema de brânză. Jumătate din cantitatea de zmeură se zdrobeşte şi se încorporează în crema de brânză.
Se umplu bezelele şi se ornează cu zmeură.
Bezele cu zmeura
Pofta buna!