Bezele savuroase

Printeaza

Bezele savuroase din: oua, zahar, lamaie, apa, sare.

Ingrediente:Bezele savuroase

  • 4 albuşuri
  • 1 praf de sare
  • 160 g zahăr pudră
  • 300 g zahăr pudră
  • apă
  • 2 linguri zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile cu sarea, apoi adaugi treptat zahărul pudră şi continui să mixezi. Trebuie să obţii o spumă densă. Pe o tavă cu hârtie de copt pui câte o lingură din compoziţe.

Coci bezelele o oră la 110 °C şi încă o oră la 140 °C.

Amesteci zahărul pudră cu zeama de lămâie. Adaugi apă puţin câte puţin, amestecând cu un tel. Trebuie să obţii o compoziţie densă, cremoasă, care să nu curgă.

Când bezelele s-au răcit, le decorezi cu glazură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.