Bezele cu stafide si zahar vanilat

Printeaza

Bezele cu stafide si zahar vanilat cu: oua, stafide, zahar, zahar vanilat, rom.

Ingrediente:Deserturi_delicioase

  • 6 albuşuri
  • 100g stafide
  • 250g zahar
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 50ml rom

 

 

Mod de preparare:

Bateţi spumă albuşurile împreună cu 200g zahăr şi zahărul vanilat, apoi cu ajutoru unui poş puneti mici grămăjoare într-o tavă pe hârtie de copt.

Pe fiecare puneţi câte 2-3 stafide înmuiate în rom.

Puneţi tava în cuptor, la foc mic şi coaceţi bezelele circa 50-60 de minute sau până când se întăresc.

 

Pofta buna!

 

 

Bezele cu zmeură si friscă

Buchete din bezele

Buchete din bezele din: bezele, bombonele colorate, zahar pudra, bete de acadea, panglica colorata. Ingrediente: 14 bezele roz 14 bezele albe 1 linguriţă cu bombonele colorate puţin zahăr pudră 4 beţe de acadea o pungă mică de ornat panglică colorată     Mod de preparare: Unge cu apă partea plată a 2 bezele roz şi […]

Bezele_cu_fistic

Bezele cu fistic

Bezele cu fistic din: albus, zahar, merisoare, smantana, clementine, lichior, fistic. Ingrediente: Pentru bezea: 4 albuşuri mari 200 g de zahăr Pentru topping: 100 g de merişoare proaspete sau congelate 75 g de zahăr 300 ml de smântână pentru frişcă 2 clementine mici, coaja rasă, apoi curăţate şi feliate 2 linguri lichior de portocale 100 […]

Bezele cu crema de ciocolata

Bezele cu crema de ciocolata

Bezele cu crema de ciocolata din: oua, zahar, sare, zahar vanilat, unt, rom, coniac, faina, cacao, ciocolata, cafea, lapte. Ingrediente: 6 albuşuri 375 g zahăr un praf sare un plic zahăr vanilat Pentru cremă: 250 g unt 2-3 linguri rom natural sau coniac 6 gălbenuşuri un praf sare 6 linguri zahăr 3 linguriţe făină albă […]

 

Bezele cu ciocolata si nuca de cocos

Bezele cu ciocolata si nuca de cocos din: zahar, glucoza lichida, apa, albusuri, gelatina, apa, esenta de vanilie, zahar pudra, faina, ulei, ciocolata, nuca de cocos. Ingrediente pentru bezele:  450 g zahăr 1 lingură glucoză lichidă 200 ml apă 2 albuşuri 9 foi gelatină şi 140 ml apă 1 linguriţă esenţă de vanilie 5-6 linguri […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.