Bezele umplute

Printeaza

Bezele umplute din: bezele, sos de ciocolata, alune.

Ingrediente:Bezele umplute

  • sos de ciocolată – circa 250 g
  • 40 bezele simple – de cumpărat
  • 100 g alune de pădure rumenite şi tocate

 

 

Mod de preparare:

Unge o minibezea cu o lingură de sos, înmoaie In alune şi lipeşte deasupra altâ bezea. Repetă procedeul cu toată cantitatea de ingrediente. Aşază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt ca să se întărească şi apoi serveşte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.