Bhaja cu conopida si broccoli

Printeaza

Bhaja cu conopida si broccoli

Ingrediente:

  • 50 g faina
  • 1/2 lingurita turmeric
  • 1/2 lingurita chinmen macinat
  • 1/2 lingurita garam masala
  • 150 ml apa
  • 450 g conopida si broccoli taiate in buchetele mici
  • ulei pentru prajit

 

Mod de preparare:

Bhaja cu conopida si broccoli: Se amesteca faina cu condimentele si cu putina sare.

Se adauga apa si se amesteca pana devine un aluat omogen. Se pun buchetele de conopida si brocolli in aluat.

Se incinge uleiul si se pun la prajit buchetelele cate 5 minute, pana se rumenesc.

Se servesc fierbinti, cu curry.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.