Biban cu sos pesto şi crutoane
PrinteazaO reteta de biban cu sos pesto si crutoane din: iaurt natural, sos pesto, file biban, crutoane si crengute de nasturel.
- iaurt natural cu 2% grasime
- sos pesto
- file de biban
- crutoane proaspete (paine din faina integrala de grau)
- crengute de nasturel
Mod de preparare:
Incălzeşte cuptorul la 220°C. Intinde o foaie de copt pe tavă, iar deasupra pune folia de aluminiu şi apoi unge-o cu ulei.
Amestecă 2 linguri de iaurt natural cu 2% grăsime şi 3/4 linguriţă de sos pesto. Pune pe tavă 4 fileuri de peşte (170 g fiecare) cu pielea în jos şi toarnă mixtura de iaurt.
Imparte 1/2 cană de crutoane proaspete printre bucăţile de peşte. Presară peste fileuri, în mod egal, 1/8 linguriţă de sare şi 1/8 linguriţă de piper.
Coace până se pătrunde peştele, 10-12 minute. Lasă la răcit 5 minute. Serveşte fiecare file alături de 1/4 cană de crenguţe de năsturel
Biban cu sos pesto şi crutoane
Pofta buna!