Biban şi fructe de mare în stil italian

Printeaza

Biban şi fructe de mare în stil italian din: ulei de masline, fenicul, usturoi, ardei iute, calamar, busuioc, rosii, vin, creveti, biban si paine crocanta.

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 bulb de fenicul, taiat pe jumatate si feliat (pastreaza frunzele pentru a orna)
  • 2 catei de usturoi, feliati
  • 1/2 ardei iute rosu, tocat
  • 250 g calamar curatat si taiat inele
  • 1 legatura de busuioc, frunzele tocate grosier, tulpinile legate cu sfoara alimentara
  • 1 conserva de 400 g de rosii tocate
  • 150 ml de vin alb
  • 2 maini de midii
  • 8 creveti mari proaspeti
  • 4 fileuri de biban (aproximativ 140 g fiecare)
  • paine crocanta, pentru servit

 

Mod de preparare:

Biban şi fructe de mare în stil italian: Incinge uleiul într-o cratiţă, adaugă feniculul, usturoiul şi ardeiul iute.

Sotează până se înmoaie, apoi adaugă calamarul, tulpinile de busuioc, roşiile şi vinul.

Fierbe totul 35 de minute, până când calamarul se înmoaie şi sosul se îngroaşă, apoi asezonează.

Adaugă midiile şi creveţii în sos, aşază fileurile de biban peste ele, acoperă cu un capac, dă focul la maximum şi fierbe totul înăbuşit timp de 5 minute.

Serveşte cu frunze de busuioc presărate, frunze de fenicul şi pâine crocantă.

 

 

Pofta buna!

 

 

Rețetă de cocktail Blue Lagoon

Rețetă de cocktail Blue Lagoon din: vodka, blue curacao, suc proaspat de lamaie, apa tonica, felii de lamaie. Cocktailul Blue Lagoon este o băutură răcoritoare și vibrantă, perfectă pentru a te bucura de momentele speciale sau pentru a impresiona oaspeții. Acest cocktail ușor de preparat combină aromele citrice și dulci, rezultând o explozie de prospețime […]

 

 

 

 

 

 

Incoming search terms:

  • gravityrm5

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.