Biban gatit la abur
PrinteazaBiban gatit la abur din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa.
- 4 fileuri biban de mare
- sare si piper
- coriandru
- lgume, pentru servire
Pentru sos:
- 2 ardei iuti
- 2 portocale
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja.
Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol. Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.
Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.
Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.
Pofta buna!