Biban la cuptor

Printeaza

Biban la cuptor

Biban la cuptor

Ingrediente:

  • 5-6 bibani
  • o ceapă
  • o legătură de pătrunjel
  • ulei
  • suc de roşii
  • cimbru
  • piper
  • dafin
  • sare
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Se curăţă peştele, se spală şi se dă cu mirodenii în interior. Ceapa se taie în bucăţi şi se bagă în burta peş­telui. Se ung cu ulei, se aşază într-o cratiţă cu toate mirodeniile şi se dă la cuptor pentru 10 minute.

Se stoarce lămâie peste peşte, se întoarce pe partea cealaltă şi se mai lasă încă 10 minute. Se adaugă suc de roşii şi pătrunjel şi se mai ţine la cuptor încă 10 minute.

Biban la cuptor

Biban la cuptor .jpg

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • biban la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.