Biban de mare la cuptor din: pesti, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb sec un kg roşii mici un praf sare Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare la interior şi exterior. Se umple […]
Biban de mare cu cuscus
PrinteazaBiban de mare cu cuscus din: broccoli, cuscus, file de biban, ceapa, nuci de pin, lamaie, ulei de masline si menta.
- 125 g bucheţele de broccoli
- 100 g cuşcuş
- 4 file de biban
- 1 ceapă mică roşie, tăiată mărunt
- 2 linguri cu nuci de pin, prăjite
- coaja şi zeama de la 1 lămâie
- 1 lingură cu ulei de măsline
- 1 mână cu mentă proaspătă, ruptă
Mod de preparare:
Pune bucheţelele de broccoli într-o tigaie mare şi toarnă 300 ml apă clocotită.
Fierbe timp de 2 minute. Adaugă cuşcuşul şi închide focul.
Amestecă cu ceapa, nucile prăjite, coaja şi sucul de lămâie, uleiul de măsline şi menta.
Unge file-urile de peşte cu ulei, apoi prăjeşte-le 2 minute pe fiecare parte.
Serveşte garnitura cu peşte deasupra.
Biban de mare cu cuscus
Pofta buna!
poate iti place si:
Biban de mare cu vin
Biban de mare cu vin din: pesti, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb un kg roşii un praf sare Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare. Se umple burta peştelui cu 2 cepe tăiate rondele, […]
Pofta buna!