Biban de mare la cuptor din: pesti, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb sec un kg roşii mici un praf sare Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare la interior şi exterior. Se umple […]
Biban de mare cu piure de fasole
PrinteazaBiban de mare cu piure de fasole. Intr-un vas, încinge 2 lg ulei de măsline şi prăjeşte 2 min 2 căţei de usturoi zdrobiţi şi 1 ceapă verde, partea albă.
Adaugă 2 x 400 g conserve de fasole albă şi 100 g porumb din conservă. Zdrobeşte, asezonează şi adaugă zeamă de lămâie.
Asezonează 2 lg făină cu sare, piper şi nucşoară măcinată. Tăvăleşte peştele prin făină şi prăjeşte-l cu pieliţa în jos in 2 lg ulei, 2-3 min. Intoarce peştele şi prăjeşte-l încă 2 min. Serveşte cu salată de untişor.
Biban de mare cu piure de fasole
Pofta buna!
poate iti place si:
Biban de mare cu vin alb
Biban de mare cu vin alb din: peste, ceapa, vin, rosii, sare. Ingrediente: 2 peşti 4 cepe 500 ml vin alb sec un kg roşii mici un praf sare Mod de preparare: Peştele se curăţă bine, se spală şi se usucă cu şervete de hârtie. Se presară cu sare la interior şi exterior. Se […]
Biban de mare la tava
Biban de mare la tava din: fenel, sos pesto, unt, bibani de mare, ulei, rosii, masline, busuioc. Ingrediente: 2 bulbi de fenel, feliaţi 1 -2 linguriţe cu sos pesto verde 75 g unt, moale 4 bibani de mare, evisceraţi ulei de măsline 150-200 g roşii cherry, cu codiţe 75-100 g măsline negre fără sâmburi frunze […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- biban de mare