Salată de Hrișcă cu Roșii Cherry, Avocado și Pui: O Combinație Perfectă pentru un Prânz Sățios și Sănătos din: hrisca, apa, piept de pui, rosii, avocado, patrunjel, ulei de maslinesuc de lamaie, sare, piper. Descoperiți deliciile unei salate bogate și nutritive cu hrișcă, combinate cu dulceața roșiilor cherry, textura cremoasă a avocado și savoarea suculentă […]
Biban de mare la tava
PrinteazaBiban de mare la tava din: fenel, sos pesto, unt, bibani de mare, ulei, rosii, masline, busuioc.
Ingrediente:
- 2 bulbi de fenel, feliaţi
- 1 -2 linguriţe cu sos pesto verde
- 75 g unt, moale
- 4 bibani de mare, evisceraţi
- ulei de măsline
- 150-200 g roşii cherry, cu codiţe
- 75-100 g măsline negre fără sâmburi
- frunze de busuioc, pentru decor
Mod de preparare:
Biban de mare la tava: Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Fierbe fenelul în apă timp de 5-7 minute.
Scurge-l bine, apoi împrăştie-l într-o tavă. Amestecă sosul pesto cu untul. Introdu în fiecare peşte puţin din acest amestec şi pune şi deasupra. Aşază peştele în tavă, deasupra bucăţilor de fenel.
Stropeşte peştele cu puţin ulei de măsline şi coace-l timp de 10 minute. Adaugă în tavă roşiile în mănunchiuri şi măslinele. Stropeşte-le cu ulei de măsline şi coace încă 10-15 minute, sau până când peştele este gata.
Scoate tava din cuptor şi serveşte imediat, garnisit cu frunze de busuioc.
Pofta buna!
Ceai de Gălbenele și Fenicul: O Infuzie pentru Relaxare și Digestie din: flori de galbenele, seminte de fenicul, apa, miere. Este o băutură plină de beneficii, perfectă pentru relaxarea serilor răcoroase sau pentru îmbunătățirea digestiei după o masă copioasă. Gălbenelele, cunoscute pentru proprietățile lor antiinflamatoare și calmante, se combină armonios cu feniculul, care este apreciat […]