Biban cu sos picant

Printeaza

Biban cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa.

Ingrediente: 

  • 4 fileuri biban de mare
  • sare si piper
  • coriandru
  • legume, pentru servire

sos

  • 2 ardei iuti
  • 2 portocale
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Biban cu sos picant: Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja. Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol.

Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.

Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.

 

Pofta buna!

 

 

 

Cocktail cu rom si suc de mango

Cocktail cu rom si suc de mango din: suc de mango, rom, iaurt, gheata, fulgi de nuca de cocos. Mango-ul are numeroase beneficii pentru sănătate. Vitamina C din mango susține sistemul imunitar, vitamina A este importantă pentru sănătatea vederii, iar vitamina E are proprietăți antioxidante. De asemenea, mango-ul conține enzime digestive care pot ajuta la […]

Oua cu bacon si cheddar

Oua cu bacon si cheddar din: bacon, ceapa, oua, cheddar.   Ingrediente: 4 felii bacon, taiat fasii 4 felii ceapa 4 oua 4 felii cheddar     Mod de preparare: Prajiti bacon cateva minute, iar cand grasimea incepe sa se lase adaugati ceapa si gatiti pe fiecare parte astfel incat sa prinda culoare. Continuati sa […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.