Cocktail cu rom si suc de mango din: suc de mango, rom, iaurt, gheata, fulgi de nuca de cocos. Mango-ul are numeroase beneficii pentru sănătate. Vitamina C din mango susține sistemul imunitar, vitamina A este importantă pentru sănătatea vederii, iar vitamina E are proprietăți antioxidante. De asemenea, mango-ul conține enzime digestive care pot ajuta la […]
Biban cu sos picant
PrinteazaBiban cu sos picant din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa.
Ingrediente:
- 4 fileuri biban de mare
- sare si piper
- coriandru
- legume, pentru servire
sos
- 2 ardei iuti
- 2 portocale
- 1 ceapa
Mod de preparare:
Biban cu sos picant: Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja. Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol.
Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.
Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.
Pofta buna!
Oua cu bacon si cheddar din: bacon, ceapa, oua, cheddar. Ingrediente: 4 felii bacon, taiat fasii 4 felii ceapa 4 oua 4 felii cheddar Mod de preparare: Prajiti bacon cateva minute, iar cand grasimea incepe sa se lase adaugati ceapa si gatiti pe fiecare parte astfel incat sa prinda culoare. Continuati sa […]