Bibilica cu masline, manatarci, arpagic si napi

Printeaza

Bibilica cu masline, manatarci, arpagic si napi

Ingrediente:Bibilica cu masline, manatarci, arpagic si napi

  • 1 bibilică de circa 1,750 kg
  • sare
  • piper
  • 120 g măsline verzi
  • 250 g mînătărci uscate
  • 200 g apragic
  • 200 g ulei
  • 1 foaie dafin
  • 300 g napi
  • 1 legătură de verdeaţă
  • vin
  • 1/4 l supă

 

Mod de preparare:

Bibilica se frige 20 minute la foc iute. Se taie în 6-8 bucăţi egale si se pune în cratiţă cu măslinele fără sîmburi, minătărcile opărite, dafinul, pahar vin şi 1/4 1 supă.

Se mai fierbe la foc domol timp de 35-40 minute. Pe parcurs se pune arpagicul sotat, napii tăiaţi rondele groase, ulei, piper şi sare.

Se serveşte rece cu verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.