Bibilica la cuptor cu garnitura de castane glasate, sote de mazare si morcovi din: bibilica, ceapa, sare, piper, castane, mazare, morcovi, unt, marar, faina, cimbru.
Ingrediente:
1 bibilică de circa 1,750 kg
1 ceapă
sare
piper
500g castane
300g mazăre
300 g morcovi
180 g unt
puţin zahăr
1 legătură de mărar
1/2 lingură de făină
cimbru
Mod de preparare:
Bibilica se frige înăbuşit la cuptor cu unt, sare, piper, puţin cimbru si supă.
Cînd este făcută, se scoate şi se face sosul cu 1/2 lingură de făină, supă şi 2 linguri de sos brun , apoi se strecoară.
Bibilica se taie si se aranjază pe un platou, garnisită cu castaneie glasate în sos de friptură, cu mazărea şi morcovii fierţi amestecaţi şi daţi în unt.
Sosul se serveşte la sosieră şi se pune puţin pe friptură.
Bibilica la ceaun cu salvie, telina si portocale rosii din: bibilici, portocale roşii, radacina de telina, cimbru proaspăt, sare de mare Maldon, piper negru, ulei de măsline, usturoi, unt, frunze de salvie, vin alb sec aromat. Ingrediente: 2 bibilici de 900-1 100 g fiecare 8 portocale roşii 1 rădăcina de telină 1 mână mică de cimbru proaspăt sare de mare […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.