Biftec cu cartofi dulci și broccoli

Printeaza

Biftec cu cartofi dulci și broccoli din: carne de vita, cartofi dulci, broccoli, ulei de masline.

retete

Ingrediente:

  • 400 g carne de vită (biftec sau mușchi)
  • 2 cartofi dulci, tăiați cubulețe
  • 1 broccoli mic, tăiat în buchetele
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • Sare și piper după gust

 

 

Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 200°C. Așezați cartofii dulci tăiați cubulețe și buchetele de broccoli pe o foaie de copt.

Adăugați uleiul de măsline și amestecați bine.

Puneți tava în cuptor și coaceți timp de aproximativ 20 de minute sau până când legumele sunt aurii și moi.

În timp ce legumele se coc, prăjiți carnea de vită într-o tigaie bine încinsă timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când este gata după preferințe.

Lăsați carnea să se odihnească timp de câteva minute și apoi tăiați-o în felii subțiri.

Serviți carnea de vită cu legumele coapte și presărați sare și piper după gust.

 

Informații nutriționale (per porție de 200g):

  • Calorii: aproximativ 350
  • Grăsimi: 10g
  • Carbohidrați: 30g
  • Fibre: 6g
  • Proteine: 30g

Această rețetă este bogată în proteine și nutrienți esențiali din carne de vită, precum și carbohidrați complecși și fibre din cartofii dulci și broccoli.

Este o masă sănătoasă și gustoasă, ușor de preparat și perfectă pentru cineva care caută o alternativă sănătoasă la o masă obișnuită cu carne de vită.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Biftec cu cartofi prajiti

Biftec cu cartofi prajiti

Biftec cu cartofi prajiti din: muschi de vita, cartofi prajiti, muraturi, salata verde, unt. Ingrediente: 300 g muschi de vaca cartofi prajiti muraturi sau salata verde unt     Mod de preparare: Carnea se spala, se curata de tendoane, se taie in curmezisul fibrelor in bucati, se bate usor, se sareaza si se pipereaza. Apoi […]

Biftec la gratar

Biftec cu cartofi copti si verdeata

Biftec cu cartofi copti si verdeata din: cartofi, ulei, patrunjel, busuioc, cascaval, usturoi, sare, piper, biftec. Ingrediente: 800 g cartofi noi 6 linguri ulei 1 legatura patrunjel verde 1 legatura busuioc verde 100 g cascaval ras 1 catel de usturoi sare piper 4 biftecuri   Mod de preparare: Se spala bine cartofii, se taie in […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.