Reteta tradițională de Biftec Tartar din: carne de vita, muștar Dijon, sos Worcestershire, ceapa rosie, castraveti murati, capere, sare, piper, galbenus de ou, patrunjel Biftec Tartar, cunoscut și sub numele de Steak Tartare sau Tartare de Boeuf în limba franceză, este o mâncare crudă din carne de vită tocată fin, condimentată și amestecată cu diverse […]
Biftec corsican
PrinteazaBiftec corsican din: muschi de vaca, sare, ulei, otet, usturoi si verdeata.
Ingrediente:
- 6 felii muschi de vaca
- sare
- 1 ceasca de ulei
- 1 lingurita otet
- usturoi
- verdeata
Mod de preparare:
Speli carnea, o ştergi cu un prosop curat şi o tai felii. Le ungi cu ulei şi puţin muştar, le aşezi unele peste altele şi le laşi la rece 1 oră.
Prăjeşti carnea în ulei încins câte 4 minute pe fiecare parte. Le scoţi şi le laşi pe o farfurie la cald.
In uleiul în care s-au prăjit feliile de carne, pui o lingură de oţet şi amesteci, apoi adaugi usturoiul, după gust şi o lingură de pătrunjel verde tocat fin.
Le fierbi câteva minute, după care răstorni peste biftecuri.
Pofta buna!
Biftec la Air Fryer din: biftec de vita, ulei de masline, sare, piper, usturoi, rozmarin, cimbru, oregano. Această rețetă este o modalitate ușoară și sănătoasă de a pregăti o friptură suculentă de vită în air fryer, care are un conținut scăzut de carbohidrați și este bogată în proteine. Această rețetă este potrivită pentru o porție. […]
Biftec de Porc cu Sos de Ciuperci
Biftec de Porc cu Sos de Ciuperci din: porc, ciuperci, usturoi, ceapa, vin, ulei, sare, piper, patrunjel. Savurați un biftec de porc suculent, însoțit de un sos cremos de ciuperci, pentru o masă rafinată și plină de aromă. Această rețetă clasică combină textura perfectă a cărnii de porc cu un sos bogat și aromat, ideal […]