piept de pui, ceapa, morcovi, ardei gras, usturoi, ulei de susan, sos de soia, miere, ghimbir, fulgi de ardei iute, sare, piper. Ingrediente: 2 piepturi de pui, tăiate în bucăți mici 1 ceapă medie, tăiată julienne 2 morcovi, tăiați în rondele subțiri 1 ardei gras, tăiat în fâșii […]
Biftec la gratar
PrinteazaBiftec la gratar din: muschi, sare, piper, ulei.
Ingrediente:
- 1 kg muşchi
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Biftec la gratar: Biftecul la grătar se pregăteşte la fel ca pentru a fi fript la tavă. Presarăm bucăţile cu piper pe ambele părţi şi pentru ca să se rumenească mai repede, ungem cu ulei.
Asezam biftecul pe gratar deasupra jarului. Primele 2-3 minute cărbunii trebuie să fie vii, apoi îi acoperim puţin cu cenuşă (4-5 minute).
Cand o parte a biftecului s-a rumenit, îl întoarcem fără să-1 înţepăm cu furculiţa (se recomandă un grătar dublu), înainte de a fi fript complet, sărăm biftecul, îl luăm de pe grătar şi îl punem pe o farfurie caldă.
Servim aceleaşi garnituri ca la biftecul fript la tavă.
Pofta buna!
oua, faina, lapte, ulei vegetal, zahar, extract de vanilie, praf de copt, sare. Gofrele au o istorie interesantă și variată. Ele sunt originare din Belgia, unde au fost create în Evul Mediu. Inițial, gofrele erau coapte pe plăci de fer și erau asociate cu simbolurile heraldice ale diferitelor familii nobile. În secolul […]
avocado, ceapa rosie, usturoi, rosii, suc de lime, coriandru, jalapeno, sare, piper. Guacamole este o reteta traditionala mexicana care dateaza de sute de ani. Cuvantul “guacamole” provine din limba azteca “ahuacamolli,” care inseamna “sos de avocado.” Reteta originala era facuta doar din avocado, sare si sucul de lamaie sau lime. Mai […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- biftec la gratar
- biftec de pui