Biftec imitatie

Printeaza

Biftec imitatie 

Ingrediente:Biftec imitatie

  • 5 bucăti carne moale de vaca
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare:

Alegem carne moale şi fragedă şi o curăţăm de vine şi de pieliţe.

Crestăm în mai multe sensuri fiecare bucăţică cu un cuţit şi îi dăm formă ro­tundă ca să semene cu un biftec. Ungem cu puţin ulei pe amîndouă părţile. După gust presărăm şi puţin cimbru.

Luăm bucăţile uşor cu cuţitul şi le pu­nem pe un grătar, uns mai întai cu puţină grăsime. Nu lăsăm decat cateva minute pe foc, ca să nu se întărească. Cand s-au rumenit, presărăm sare şi piper şi servim imediat cu puţin pătrunjel verde deasu­pra şi cu o garnitură de cartofi prăjiţi şi salată verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.