Biftec nemtesc

Printeaza

Biftec nemtesc 

Ingrediente:

  • 1 kg muşchi
  • 2-3 ouă
  • pesmet
  • unt
  • untură
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Biftec nemtesc: Tăiem felii subţiri de muşchi, le dăm prin ou şi prin pesmet (pane), le stropim cu unt şi din nou le batem în pesmet. Apoi le prăjim.

Biftecul nemţesc se serveşte cu piure de cartofi şi cu mici bucăţele de paine prăjită.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.