Biftec de Porc cu Sos de Ciuperci din: porc, ciuperci, usturoi, ceapa, vin, ulei, sare, piper, patrunjel. Savurați un biftec de porc suculent, însoțit de un sos cremos de ciuperci, pentru o masă rafinată și plină de aromă. Această rețetă clasică combină textura perfectă a cărnii de porc cu un sos bogat și aromat, ideal […]
Biftec cu ochiuri
PrinteazaBiftec cu ochiuri din: muschi de vita, ou, ulei, unt, morcov, patrunjel.
Ingrediente:
- 100 g muşchi de vita
- 1 ou
- 10 g ulei
- 5 g unt
- 2-3 felii morcov
- 2-3 felii pătrunjel
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Se fierbe muşchiul cu zarzavatul. Cand e bine pătruns, se scurge şi se pune într-o tigăiţă cu uleiul fierbinte.
Deasupra se pune, preparat ca ochi românesc, un ou, şi se dă cateva minute la cuptor.
Se serveşte cu untul crud şi pătrunjelul tocat deasupra, cu o garnitură de cartofi natur şi salată verde.
Pofta buna!
Reteta tradițională de Biftec Tartar
Reteta tradițională de Biftec Tartar din: carne de vita, muștar Dijon, sos Worcestershire, ceapa rosie, castraveti murati, capere, sare, piper, galbenus de ou, patrunjel Biftec Tartar, cunoscut și sub numele de Steak Tartare sau Tartare de Boeuf în limba franceză, este o mâncare crudă din carne de vită tocată fin, condimentată și amestecată cu diverse […]
Biftec la Air Fryer din: biftec de vita, ulei de masline, sare, piper, usturoi, rozmarin, cimbru, oregano. Această rețetă este o modalitate ușoară și sănătoasă de a pregăti o friptură suculentă de vită în air fryer, care are un conținut scăzut de carbohidrați și este bogată în proteine. Această rețetă este potrivită pentru o porție. […]