Biftec de Porc cu Sos de Ciuperci din: porc, ciuperci, usturoi, ceapa, vin, ulei, sare, piper, patrunjel. Savurați un biftec de porc suculent, însoțit de un sos cremos de ciuperci, pentru o masă rafinată și plină de aromă. Această rețetă clasică combină textura perfectă a cărnii de porc cu un sos bogat și aromat, ideal […]
Biftec in stil german
PrinteazaBiftec in stil german din: file de vita, oua, unt, frunze de patrunjel, marar, sare.
Ingrediente:
- 400 g file de vita (muschiulet)
- 4 oua
- 2 linguri unt
- frunze de patrunjel si marar
- sare
Mod de preparare:
Carnea se portioneaza, se bate, se pune sare si se prajeste ca sa fie aproape gata. Se pune in forme de o portie.
Verdeata se taie marunt. Ouale se bat cu sare, se pune verdeata si se toarna peste carne.
Se pune in cuptor si se coace. Se serveste in forma de o portie.
Biftec in stil german
Pofta buna!
Reteta tradițională de Biftec Tartar
Reteta tradițională de Biftec Tartar din: carne de vita, muștar Dijon, sos Worcestershire, ceapa rosie, castraveti murati, capere, sare, piper, galbenus de ou, patrunjel Biftec Tartar, cunoscut și sub numele de Steak Tartare sau Tartare de Boeuf în limba franceză, este o mâncare crudă din carne de vită tocată fin, condimentată și amestecată cu diverse […]
Biftec la Air Fryer din: biftec de vita, ulei de masline, sare, piper, usturoi, rozmarin, cimbru, oregano. Această rețetă este o modalitate ușoară și sănătoasă de a pregăti o friptură suculentă de vită în air fryer, care are un conținut scăzut de carbohidrați și este bogată în proteine. Această rețetă este potrivită pentru o porție. […]