Biftec tartar cu mustar

Printeaza

Biftec tartar cu mustar din: vrabioara de vita, oua, mustar, ulei, capere, piper.

Ingrediente:Biftec tartar cu mustar

  • 600 g vrăbioară de vită proaspătă, tocată mărunt
  • 2 gălbenuşuri de ou
  • 2 linguri muştar
  • 50 ml ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tăiată mărunt
  • 4 linguri capere, clătite cu apă
  • 4 fire de pătrunjel, tăiate mărunt
  • piper negru proaspăt măcinat

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, din sticlă sau inox, se amestecă gălbenuşurile cu muştarul, apoi se adaugă treptat uleiul. Se pun şi celelalte ingrediente şi se amestecă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.