Biftec tartar – o delicatesa delicioasa
PrinteazaBiftec tartar din: muschi de vita, unt, oua, ceapa, castraveti murati, patrunjel, boia de ardei, sos worchershire, capere, sare, piper.
- 500-600 g mușchi de vită foarte proaspăt
- 100 g unt
- 2 ouă
- 2 cepe
- 4-6 castraveți murați
- ½ legătură pătrunjel
- boia de ardei
- sos Worchestershire
- capere
- sare
- piper
Mod de preparare:
Mușchiul de vită se dă de 2 ori prin mașina de tocat, se amestecă cu sare, piper și sos Worchestershire.
Amestecul se împarte în două porții, iar la mijlocul fiecărei porții se lasă o gropiță în care se pune câte un gălbenuș de ou.
Se curăță cepele și se toacă cât mai mărunt.
Se așază pe farfurie lângă mușchiul de vită împreună cu pătrunjelul mărunțit foarte bine. Se decorează cu felii de castraveți murați, cu boia, sare și piper și se servește pe felii de pâine prăjită Se poate orna și cu capere.
Biftec tartar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- biftec tartar jamie oliver
Biftec tarta sau carne cruda :)) multa lumea e innebunita dupa asa ceva
Da, dar sa fie condimentat cat trebuie. Nu toata lumeaface un bfitec tartar bun